Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Viiden tähden popkorniviihdettä – harvinaisen tolloa ja tiukkaa tykitystä!

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 36.

26.11.2022 00:01

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty Moonfall (2022).

Roland Emmerichin ohjaamassa scifi-katastrofileffassa maapallo on tuhoutumisuhan alla, sillä Kuu on kiepsahtanut pois kiertoradaltaan ja syöksymässä kohti kotiplaneettaamme. Ihmiskunnan tulevaisuus on enää hiuskarvan varassa, kun Nasan johtaja ja entinen astronautti Jo Fowler lyöttäytyy yhteen astronautti Brian Harperin ja salaliittoteoreetikko K.C. Housemanin kanssa pelastaakseen maailman tuholta.

Pääosissa nähdään Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Donald Sutherland, Charlie Plummer ja Wenwen Yu.

Moonfallin Rotten Tomatoes -prosentti on 36. Episodin arviossa elokuva sai viisi tähteä.

”Eihän sitä voi kieltää; Moonfall on huono. Tajuttoman huono jopa, mutta se on silti ennakkosuosikki vuoden viihdyttävimmäksi elokuvaksi. Moonfall on juuri sitä mitä tilattiin ja mistä on maksettu eli harvinaisen tolloa ja tiukkaa tykitystä ja jännittäviä toimintakohtauksia. Vaikka elokuvan cgi-grafiikka on hieman epätasaista, se pääsääntöisesti näyttää ja kuulostaa hyvältä. Kyseessä on elokuva, joka täytyy nähdä isolta valkokankaalta mielellään suuren, reaktiivisen yleisön seurassa. Moonfall on samaan aikaan yhden tähden arvoinen kalkkuna ja viiden tähden kokemus.”

Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa