Nyt HBO Maxissa: 4 tähden huippukomedialla on hölmö nimi ja huippunäyttelijät – kannattaa katsoa!

IMDb-arvosana on 7,4.

12.2.2024 08:00

HBO Maxissa on nyt elokuva Hölmö, hullu, rakkaus (2011). Steve Carell kritisoi aikoinaan elokuvan englanninkielistä nimeä Crazy, Stupid, Love.

Calin silmät alkavat avautua siihen, mitä elämällä voisi olla tarjottavanaan. Tämän onnellisen tilan hän löytää, kun hän pääsee rakkauden jäljille elämän pirstaloitumisen jälkeen.

Pääosissa Carellin lisäksi Julianne Moore, Ryan Gosling, Emma Stone, Marisa Tomei sekä Kevin Bacon. Ohjaajina Glenn Ficarra ja John Requa.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

Hölmö hullu rakkaus ei ole kovin syvällinen, mutta se käsittelee komediallisia ihmissuhdekiemuroitaan kuin vakavaa draamaa. Tätä korostaa erinomaisten näyttelijöiden valitseminen niin pää- kuin sivurooleihin. He saavat hupsuimmatkin hetket tuntumaan aidoilta. Steve Carell on erinomainen koomikko, joka valjastaa hassun imagonsa sopivasti traagisen hahmon raameihin. Paras komedia on aina syntynyt hauskan ja surullisen yhdistelmästä.”

Carell kertoi aikoinaan vihaavansa elokuvan nimeä. Hän ei voinut uskoa, että katsojat sanoisivat: ”Viisi lippua Crazy, Stupid, Loveen.” Yksi Carellin suosimista työnimikkeistä oli The Wingman, joka oli hänen mielestään tylsä nimi, mutta kuvasi tarkemmin elokuvan juonta.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Lue myös: Meemin vuoksi erakoitunut Chloë Grace Moretz täytti 27 – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa