Nyt HBO Maxissa: Punainen vai sininen pilleri? The Matrix Resurrections jatkaa kulttiklassikoksi muodostunutta scifitarinaa

Katsottavissa ilman lisämaksuja.

HBO Maxin katselukirjastoon lisättiin tänään tiistaina 8. helmikuuta Matrix-elokuvasarjan neljäs osa The Matrix Resurrections. Kotikatsojien ei tarvinnut odotella suoratoistojulkaisua kuin vain reilun kuukauden verran – Resurrections sai alkuperäisen elokuvateatteriensi-iltansa 25. joulukuuta 2021.

Elokuvassa Neo/herra Anderson (Keanu Reeves) joutuu jälleen kerran seuraamaan valkoista jänistä selvittääkseen totuuden ympäröivästä maailmastaan ja varmistaakseen läheistensä turvallisuuden. Myös aiemmista osista tuttu Carrie-Ann Moss uusii tutun Trinity-roolinsa. Uusina kasvoina mukana nähdään mm. Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris ja Priyanka Chopra Jonas.

The Matrix Resurrections on jakanut kriitikkojen ja muun yleisönsä näkemyksiä voimakkaasti. IMDb:ssä sen arvosanana on 5,7 ja sen Rotten Tomatoes -prosentit ovat 63/64. Episodilta tämä elokuvasarjan neljäs osa sai neljä tähteä.

Alla elokuvan traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut