Nyt HBO Nordicilla: Amerikkalaisen unelman karu todellisuus – rikosdraaman 3. kausi

Amerikkalaisen rikosdraaman kolmas tuotantokausi kertoo pienen tarinan laittomista maahanmuuttajista sekä heidän hyväksikäyttäjistään ja auttajistaan.

Amerikkalaisen ABC-kanavan antologiasarjaa American Crime tehtiin kolmen tuotantokauden verran vuosina 2015-2017. Sarjan jokainen kausi kertoo yksittäisestä rikoksesta tai rikosryppäästä, jota eletään ja selvitetään eri näkökulmista.

Yhteiskunnallisia ongelmia tarkasteleva sarja oli kriitikoiden ylistämä, ja se sai paljon huomiota myös palkintogaaloissa. Sarjan on luonut 12 Years a Slave -elokuvan käsikirjoittaja John Ridley, joka on sekä ohjannut että käsikirjoittanut monia American Crimen jaksoja.

Antologiasarjan tapaan eri tuotantokausilla toistuvat samat näyttelijät eri rooleissa, ja American Crimessa nähdään esim. Felicity Huffman (Täydelliset naiset), Timothy Hutton (Tavallisia ihmisiä) ja Regina King (Southland).

Sarjan kolmas kausi kertoo laittomista maahanmuuttajista, jotka työskentelevät karuissa oloissa suurmaatiloilla. Tarinaan nivoutuvat myös heidän työnantajansa, muita hyväksikäytön uhreja, hyviksiä, pahiksia, ja koko rakenteen toivottomuus.

American Crime -sarjan 3. kausi on juuri julkaistu kokonaisuudessaan HBO Nordicin suoratoistopalvelussa. Saatavilla on myös sarjan kaksi ensimmäistä kautta.

Katso 3. kauden traileri alta!

Aiheeseen liittyvät jutut