Nyt ilmaiskatselussa: Amerikanpiirakoita harvinaisempi seksikomedia – Teini lähtee road tripille menettämään neitsyytensä

IMDb-arvosana on 6,5.

18.5.2024 18:00

Ian tuntee olevansa Amerikan viimeinen neitsyt. Hänellä on kuitenkin suunnitelma: 800 kilometrin päässä asuva vastustamattoman ihana internet-tyttöystävä. Pian hän onkin tien päällä ystäviensä kanssa ajaen isoveljeltään varastettua Pontiacia.

Vuonna 2008 ensi-iltansa saanut Sex Drive on astetta harvinaisempi seksikomedia. Sitä ei näe kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista eikä se tule American Pie -elokuvien tapaisesti joka toinen viikko joltain televisiokanavalta. Se on kuitenkin lajityypissään huomattavasti keskivertoa parempi leffa.

Sean Andersin (Daddy’s Home, 2015; Spirited, 2022) ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Josh Zuckerman, Clark Duke, Amanda Crew ja James Marsden. Lisäksi mukana on Seth Green, joka varastaa shown äärimmäisen sarkastisena amissina.

Nyt voit katsoa elokuvan ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys ja ääniraidaksi joko 5.1 tai 2.0; tee valinnat heti elokuvan alettua.

Katso Sex Drive täältä. Leffan ikäraja on K-12 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 123 minuuttia; mainoksien määrä voi kuitenkin vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa