Nyt ilmaiskatselussa: Downton Abbey -sarjan tähtien palkittu kummituselokuva

IMDB-pisteet 6,7.

17.2.2024 15:00

Englanti, 1944: 13-vuotias Tolly lähetetään isoäitinsä maalaiskartanoon, jotta hänen äitinsä voi keskittyä etsimään tietoja kadonneesta isästään. Pian Tolly huomaa, että hän kykenee kulkemaan ajassa ja näkemään isoäitinsä hänelle kertomat sukutarinat. Matkustaessaan 1800-luvun alkuun Tolly joutuu keskelle perheskandaaleja, salaisuuksia ja mysteerejä, jotka heijastuvat edelleen hänen omassa ajassaan.

Chicago International Children’s Film Festivalilla (Best of the Fest ja Live-Action Feature Film or Video) ja Seattle International Film Festivalilla (Futurewave Youth Special Jury Award) palkittu From Time to Time – Ajasta toiseen (2009) on koko perheelle sopiva kummitustarinamainen fantasiadraama. Suomessa yli 10 vuotta sitten vain dvd:llä julkaistun ja sen jälkeen lähes kokonaan kadonneen elokuvan rooleissa nähdään suuri nippu vuonna 2010 alkaneen Downton Abbey -televisiosarjan tähtiä: Hugh Bonneville, Allen Leech, Daisy Lewis, Christine Lohr, Dame Maggie Smith ja Harriet Walter.

Elokuvan ohjauksesta ja sovitetusta käsikirjoituksesta vastaa Gosford Park (2002) -elokuvasta parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscarilla palkittu Julian Fellowes.

From Time to Time – Ajasta toiseen on katsottavissa nyt ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Jos itse palvelu ei ole entuudestaan tuttu voit lukea siitä lisää täältä.

Lisää luettavaa