Nyt ilmaiskatselussa: Kauhumaestron kulttielokuvan uusintaversio – peittoaa alkuperäisen teoksen

Joskus näinkin päin.

2.7.2024 18:00

Pikkukaupungissa alkaa painajainen, kun juomaveteen arvoituksellisesti levinnyt saaste muuttaa kaikki altistuneet mielipuolisiksi tappajiksi. Pian kaupungin sheriffi, hänen vaimonsa, terveysaseman assistentti ja apulaissheriffi huomaavat olevansa loukussa kaupungissa, jota ei enää tunnista samaksi. Naapureihin ja ystäviin ei voi enää luottaa, viranomaisilta ei ole luvassa apua, ja kammottavan tartunnan vaara vaanii kaikkia.

The Crazies (2010; Rakuten TV:ssä nimellä Hullut) on uusintaversio kulttielokuvasta Kaikki saastuneet tuhotaan (The Crazies, 1973). Alkuperäisteoksen ohjasi George A. Romero (1940 – 2017), jonka meriitteihin kuuluvat muun muassa Night of the Living Dead (1968) ja sen jatko-osat.

Elokuvan pääosissa on Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Joe Anderson ja Danielle Panabaker.

Päinvastoin kuin yleisesti, The Craziesin uusintaversio on saanut alkuperäistä paremmat arvosanat.

Kaikki saastuneet tuhotaan (1973) / The Crazies (2010)
IMDb-arvosana: 6,1 / 6,5
TMDb-pisteet: 60 / 63
Rotten Tomatoes: 71% / 71%
Rotten Tomatoes Audience Score: 48% / 57%

Nyt voit katsoa Breck Eisnerin ohjaaman uusintaversion ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomitekstitys ääniraitavaihtoehtojen ollessa 5.1 ja 2.0.

Katso The Crazies (2010) täältä. Elokuvan ikäraja on Suomessa K-16 (Rakuten TV:ssä lukee K-18). Episodin katselussa leffan kesto mainoksineen oli 117 minuuttia. Huomioi, että mainosten määrä voi vaihdella katselukerrasta riippuen.

Elokuva ei kuulu tällä hetkellä minkään kuukausimaksullisen suoratoistopalvelun valikoimaan.

Lisää luettavaa