Nyt ilmaiskatselussa: Kolmen naisen roadtripistä kasvaa sydäntä lämmittävä draama ystävyydestä ja selviytymisestä

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 73.

15.5.2024 17:00

Kolme eripuraista naista lähtee tien päälle. Heidän roadtripistään muodostuu pakomatka, kun he saavat selville olevansa syyllisiä tappoon. Matka on muutoinkin haasteellinen, sillä yksi heistä on raskaana ja toinen vakavasti sairas.

Boys on the Side – matka ystävyyteen (1995, IMDb 6,5) on lämminhenkinen draama, jossa kovia kokeneet naiset jaksavat puskea eteenpäin kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Ohjauksesta vastasi Herbert Ross, aiemmin tunnettu muun muassa elokuvasta Teräskukat (Steel Magnolias, 1989, IMDb 7,3), ja käsikirjoituksen loi Don Roos (Single White Female, 1992, IMDb 6,4). Leffan pääosissa nähdään Whoopi Goldberg, Mary-Louise Parker, Drew Barrymore, Matthew McConaughey ja James Remar.

Runsaalla musiikilla varustetun elokuvan voi katsoa nyt ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on saatavilla suomenkielinen tekstitys ääniraitavaihtoehtojen ollessa 5.1 ja 2.0. Elokuva on katsottavissa myös Disney Plus -palvelusta.

Katso Boys on the Side – matka ystävyyteen täältä. Elokuvan ikäraja on K-12. Episodin katselussa leffan parissa kului mainoksien kera 137 minuuttia; mainoksien määrä voi kuitenkin vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa