Nyt ilmaiskatselussa: Margot Robbie tähdittää jännäridraamaa, jonka tuhoutunut maailma on kaikkea muuta kuin Barbie-pinkkiä

IMDb-arvosana on 6,0.

16.3.2024 18:30

Ann elää yksin ydinsodan jälkeisessä maailmassa. Hänen järkevästi koordinoidut päivät muuttuvat kertaheitolla kun hän yllätyksekseen kohtaa hakuteillä olevan tiedemiehen. He aloittavat varovaisen yhteiselämän tullen vähitellen erinomaisesti toimeen, mutta sitten tulee kolmas osapuoli järkyttämään harmoniaa.

Z for Zachariah on Craig Zobelin (The Hunt, 2020) ohjaama rauhallisin askelin kulkeva jännitysdraama. Leffan pääosissa näyttelevät Barbienakin loistanut Margot Robbie, 12 Years a Slave (2013) -elokuvasta Oscar-ehdokkuudella noteerattu Chiwetel Ejiofor ja uuden Star Trek -elokuvasarjan kapteeni James T. Kirkinä tunnettu Chris Pine.

Pienelle huomiolle jääneen, mutta kriitikoiden arvostaman Z for Zachariahin (Rotten Tomatoes -prosentti on 78) voi katsoa nyt ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Muutamia mainoksia sisältävään elokuvaesitykseen on valittavissa suomenkielinen tekstitys. Ääniraitavaihtoehtoja on kaksi: 5.1 ja 2.0.

Siirry elokuvan pariin täältä.

Lisää luettavaa