Nyt ilmaiskatselussa: Pienelle huomiolle jäänyt hengästyttävä toimintajännäri vuodelta 2013 – tuottajana Ridley Scott

IMDb-arvosana on 6,1.

13.6.2024 18:02

Britannian etsityin mies, Jacob Sternwood, on palannut Lontooseen, ja rikostutkija Max Lewinsky on tehnyt elämäntehtäväkseen saada hänet kiinni. Kun Lewinsky ja Sternwood lähestyvät toisiaan, paljastuu yllättäen salaliitto, joka uhkaa heitä molempia.

Ridley Scottin tuottama Welcome to the Punch (2013) on hengästyttävillä toimintakohtauksilla ladattu synkkä rikostrilleri. Sen pääosissa nähdään X-Men-tähti James McAvoy, Sherlock Holmes (2009) ja Zero Dark Thirty (2012) -elokuvissa vakuuttanut Mark Strong sekä Disconnect (2012) ja Oblivion (2013) -elokuvissa erinomaisesti näytellyt Andrea Riseborough. Kaikilta kolmelta on nähty Punchin jälkeen lisää huikeita roolisuorituksia.

Welcome to the Punch jäi ilmestyessään varsin vähäiselle huomiolle eikä se tällä hetkellä sisälly yhdenkään kuukausimaksullisen suoratoistopalvelun valikoimaan. Voit kuitenkin katsoa sen nyt ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys, ja ääniraitavaihtoehdot ovat 5.1 ja 2.0.

Elokuvan pariin pääset tästä. Elokuvan ikäraja on K-16 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 109 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Elokuva on julkaistu Suomessa dvd:llä ja blu-raylla.

Alla elokuvan traileri.

Mikäli Rakuten TV ei ole entuudestaan tuttu, voit lukea siitä lisää täältä.

Lisää luettavaa