Nyt ilmaiskatselussa: Sam Raimin ohjaama huippunäyttelijöillä ladattu jännäri

IMDb-arvosana on 6,7.

9.3.2024 17:30

Sam Raimin vuoden 2000 ohjaustyö The Gift – enne alkaa nuoren naisen katoamisella. Kaupungissa ennustajana työskentelevä Annie joutuu selvännäkijätaitojensa takia mukaan etsintöihin. Samalla hän auttaa muita ongelmissa rypeviä paikkakuntalaisia joutuen itsekin tästä johtuen vaikeuksiin.

Billy Bob Thorntonin ja Tom Eppersonin käsikirjoittaman kauhuelementtejä sisältävän jännärin pääosissa nähdään upea kokoonpano: Cate Blanchett, Giovanni Ribisi, Keanu Reeves, Katie Holmes, Greg Kinnear, Hilary Swank ja J. K. Simmons. Elokuva perustuu Thorntonin oman äidin väitettyihin selvännäkijäkykyihin.

Episodin dvd/blu-ray-arviossa elokuva todettiin useamman katselukerran arvoiseksi:
Sam Raimi pitää tahdin pienimuotoisena. Oikeastaan kyse ei ole kauhusta vaan yliluonnollisuudella ryyditetystä jännitys- ja oikeussalidraamasta. Mutta se onkin sitten toteutettu sellaisella rautaisella ammattitaidolla, että ennalta-arvattavuus ei haittaa, sillä jännite toimii useammallakin katselukerralla.

The Gift – enne -elokuvaa ei kuukausimaksullisista striimipalveluista näe. Sen sijaan sen voi katsoa nyt ilmaiseksi Rakuten TV:stä, suomiteksteillä tai ilman.

Elokuvan pariin pääset tästä.

Lähde: BillyBobThornton.net

Lisää luettavaa