Nyt ilmaiskatselussa: Terminator-tähtien hyytävä kauhutrilleri – Saattaa olla liian epämiellyttävä joillekin katsojille

IMDb-arvosana on 6,2.

16.6.2024 14:00

Willow Roadin varrella sijaitsevalla Grahamin tilalla kummittelee – tai niin ainakin uskotaan, ja paikkaan liittyy karmaiseva tarina.

Josiah ja hänen nuorin poikansa Thomas ovat ainoat, jotka edelleen kutsuvat tilaa kodikseen. Kun Josiah alkaa nähdä kammottavia näkyjä, hän päättää, että menneisyyden virheet on korjattava. Perheen vanhimmat sisarukset, Eli ja Mary, jotka haluavat myydä tilan, palaavat kotiin kohdatakseen menneisyyden ja yrittääkseen korjata asiat, jotka ovat olleet korjaamatta aivan liian pitkään.

Vincent Grashawin ohjaama What Josiah Saw (2021) on useilla filmifestivaaleilla (muun muassa Heartland International Film Festival ja Screamfest) palkintoja napannut kauhutrilleri. Sen pääosissa nähdään Terminator 2 – Tuomion päivä (1991) -elokuvassa näytellyt Robert Patrick, Terminator 3: Koneiden kapina (2003) -elokuvassa näytellyt Nick Stahl, Scott Haze ja Kelli Garner.

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 91. Sivuston ’kriitikoiden yhteenvedossa’ kerrotaan:

What Josiah Saw saattaa olla joillekin katsojille liian epämiellyttävä. Elokuva tarjoaa hitaasti kehittyvän kuvauksen sukupolvien välisestä traumasta, joka jättää syvän ja painajaismaisen vaikutuksen.”

What Josiah Saw ei tällä hetkellä sisälly yhdenkään kuukausimaksullisen suoratoistopalvelun valikoimaan. Voit kuitenkin katsoa sen nyt ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys ja ääniraidaksi 5.1 tai 2.0. Elokuva esitetään 4K-tarkkuudella.

Elokuvan pariin pääset tästä. Elokuvan ikäraja on K-16 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 139 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa