Nyt katsottavissa: Suosikkisarjan seitsemäs kausi ottaa rennosti – ”Tätä toivottavasti saadaan vielä paljon lisää”

Rimakauhua ja rakkautta -sarjan seitsemäs kausi on tullut C Moreen.

Rimiksen seiskakaudella draamakomedian klassikko ottaa selvästi rennommin kuin yleensä. Osa tapahtumista on lunkisti kierrätetty suoraan aiemmilta kausilta. Ehkä tekijät ovat toivoneet, että aiempien kausien yksityiskohdat ovat unohtuneet tässä vuosikymmenten saatossa.

Muuten uudet käänteet ja tapahtumat ovat sen verran harmittomia välietappeja rakkaiden hahmojen parissa, että pidemmät jatkosuunnitelmat ovat selvästi olleet jo tiedossa, kun kautta on tehty.

Kauden emotionaalinen ja komediallinen kohokohta nähdään jo puolivälissä. Totutusti jälleen kerran koko porukan yhteisellä panoksella. Tässä on aina ollut sarjan vahvuus ja tätä toivottavasti saadaan vielä paljon lisää. Loppukausi lasketellaan vähän laimeammilla virroilla.

Kaikesta harmittomuudesta ja vähän tekemällä tehdyistä jännityksistä huolimatta kauden tuuttaa mielellään läpi kahdessa illassa. Vain seitsemän jakson mittaista tarinaa olisi helposti katsonut toiset mokomat heti perään.

Vaikka vanhempi Adam esitetään sarjan keskushahmona, Karen, Pete ja porukan lapset ovat seiskakauden tähtiä, muut tulevat siinä sivussa mukana.

Rimakauhua ja rakkautta -sarjan uusin kausi julkaistaan kokonaisuudessaan C Moren suoratoistopalvelussa tiistaina 2. tammikuuta.

Tähdet ★★★★