Nyt kelpaa olla Witcher-fani! Kolmas kausi ja uusi animaatioelokuva varmistuivat, uutukaisia klippejä, kurkistus Blood Origins -esiosan kulisseihin…

Tässäpä sulateltavaa kerrakseen.

Netflixin ensimmäinen oma fanitapahtuma TUDUM tuli päätökseensä hetki sitten ja show’n The Witcher -aiheinen loppuhuipennussegmentti ei varmasti jättänyt franchisen faneja kylmäksi. Sarjan päänäyttelijä Henry Cavill ja sarjan luoja Lauren S. Hissrich paljastivat lukuisia jännittäviä uutisia Noituri-universumin laajenemisesta.

Ensimmäinen suuri julkistus on The Witcher -lippulaivasarjan uusinta kolmannelle tuotantokaudelle. Suoratoistojätti osoittaa suurta luottamusta sarjaa kohtaan uusiessaan sen jo valmiiksi kolmea kuukautta ennen toisen tuotantokauden ensi-iltaa. Segmentissä esiteltiin alta löytyvä uusi, toiseen tuotantokauteen valmistautuva traileri.

YouTube video

Hissrich ja Cavill julkistivat myös uuden animaatioelokuvan sekä uuden nuoremmalle yleisölle suunnatun sarjan olevan kehitteillä. Nightmare of the Wolf -animaatio sai ensi-iltansa 23. elokuuta ja seurasi Geraltin oppi-isän Vesemirin alkutaivalta Noituriksi. Seuraavan animaation päähenkilöistä ei TUDUMin yhteydessä vielä mainittu mitään. Enempää tietoja ei tarjottu vielä myöskään yllä mainitusta uudesta sarjasta, joskin julkistus herättää kovasti kysymyksiä – The Witcher kun ei ole lapsiystävällinen tarina missään muodossa.

TUDUM tarjosi myös kurkistuksen työn alla olevan The Witcher: Blood Origins -esiosasarjasta kulisseihin. Katsojat pääsivät näkemään mm. missä Declan De Barran luotsaamaa sarjaa kuvataan: alla oleva video näyttää pienen studiokierroksen sekä upeaa islantilaista maisemaa.

YouTube video

Eikä tässä vielä kaikki. Fanit pääsivät ihastelemaan myös kahta ennennäkemätöntä klippiä The Witcherin 17. joulukuuta julkaistavalta toiselta tuotantokaudelta. Ensimmäisessä videossa näemme Geraltin keskustelemassa ja kisailemassa vanhan ystävänsä kanssa. Toinen video esittelee Geraltin yhdessä Cirin kanssa – hirviö on päässyt heidän kattonsa alle ja Noituri valmistautuu kohtaamaan sen silmästä silmään. Molemmat klipit katsottavissa alta.

YouTube video
YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut