Nyt kylmää: Tällaisena et ole David Tennantia nähnyt

Doctor Who -tähti muuntautuu sarjamurhaajaksi.

ITV

Monille Doctor Who-sarjasta tuttu skottinäyttelijä David Tennant tähdittää ITV:n uutta rikossarjaa nimeltä Des. Tennant on viime vuosina nähty myös mm. Broadchurch-sarjan alakululoisena murhatutkija Alec Hardyna, mutta Des tarjoaa näyttelijälle paikan näyttää taas uuden puolen itsestään.

Intoa pursuavan ja energisen Doctor Whon tai esim. jokin aika sitten Ylen ohjelmistoon tulleen Epäilyksen siemenen vakavailmeisen lääkäri-isän sijasta Tennantin uusi rooli on omiaan luomaan kylmiä väreitä katsojan selkäpiihin jo sarjan trailerin perusteella. Desissä hän esittää Dennis Nielseniä, 1970- ja 1980-luvuilla Lontoon alueella vaikuttanutta sarjamurhaajaa. Poliisien näkökulmasta kerrotun sarjan ensiesitys on kotimaassaan nyt syksyllä.

Nielsen myönsi aikoinaan riistäneensä hengen kaikkiaan 15 henkilöltä. Tutkijat pääsivät hänen jäljilleen, kun hänen asuinpaikkansa viemärien löyhkä paljasti putkien olevan tukossa ihmisruumiiden osista. Vähintään 25 vuodeksi rikoksistaan vankeuteen tuomittu Nielsen kuoli itse vatsaleikkauksen jälkeisiin komplikaatioihin vuonna 2018. Desin traileri on julkaistu ITV:n Twitter-virrassa.


Lähteet: Comingsoon, BBC