Nyt Netflixissä: älykäs ja hauska laatukomedia vuodelta 2019 – kriitikko yllättyi ettei leffa ollutkaan näkemättä sontaa

Neljän tähden elokuva.

28.6.2021 21:00

Late Night (2019) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Nisha Ganatran ohjaama draamakomedia kertoo legendaarisesta talk-show-emännästä, jonka maailma mullistuu, kun hän ottaa tiimiinsä nuoren naiskirjoittajan. Kiintiöpalkkauksena alkanut yhteistyö johtaa hilpeisiin tilanteisiin, kun eri-ikäiset ja eri taustoista tulevat naiset löytävät yhteisen sävelen purevien vitsien keksimiseksi.

Late Nightin Rotten Tomatoes -prosentti on 76. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä. Leffa yllätti kriitikko Niko Ikosen, joka ajatteli leffan olevan ”näkemättä sontaa” trailerin perusteella. Alla on otteita arviosta.

”Itselleni kävi tällainen moka Late Nightin trailerin kanssa. Se nimittäin antaa todella väärän kuvan elokuvan sisällöstä. Trailerin vitsit ovat puhtaasti poliittisia. Läpät vaikuttivat todella alleviivaavilta ja ehkä jopa liiankin tarkoituksenhakuisilta, triggeröiviltä. Pitäisihän vanhan kuitenkin jo tietää: älä luota trailereihin arvomittarina.”

Late Night on nimittäin todella älykäs, kantaaottava (kyllä, sitä nykypolitiikkaa on paljon) ja hauska draamakomedia pitkän uran tehneestä, lukemattomia kertoja palkitusta, mutta tuoreutensa kadottaneesta 56-vuotiaasta talk show -emännästä Katherine Newburysta (Emma Thompson), hänen miehestään Walterista (John Lithgow) sekä show’n uudesta käsikirjoittajasta, intialaissyntyisestä Mollysta (Mindy Kaling).”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa