Nyt Netflixissä: Borat-tähden todella härski komedia – huumoria revitään spermasta, ulosteista, sukurutsauksesta ja homofobiasta

Toisistaan erossa olleet veljekset kohtaavat jälleen härskissä komediassa.

Grimsby (The Brothers Grimsby, 2016) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Komedia kertoo Borat-tähti Sacha Baron Cohenin esittämästä jalkapallohuligaani Nobbysta, jonka rakas pikkuveli Sebastian (Mark Strong) on ollut kadoksissa monia vuosia. Nobby löytää veljensä, josta on tullut MI6-agentti. Sebastian on vaarallisten terroristien jäljillä, ja veljekset tempautuvat yhdessä toiminnantäyteiseen seikkailuun.

Grimsby sai Episodin arviossa kaksi tähteä. Alla on otteita arviosta.

Grimsby on alkumetreiltä lähtien yllättävän vauhdikas ja näyttävä elokuva, ja toimintakohtaukset on toteutettu taidokkaasti. Ohjaajana onkin alan erikoismies, ranskalainen Louis Leterrier, joka tunnetaan muun muassa parista Transporter-elokuvasta ja vuoden 2008 The Incredible Hulk-supersankariseikkailusta.”

Grimsby on täynnä huonoja vitsejä, joissa huumoria revitään spermasta, ulosteista, sukurutsauksesta ja homofobiasta. Mukaan mahtuu muutama toimiva irtovitsi, mutta ne eivät pelasta kokonaisuutta. Grimsby on kuin Tom Greenin kammottavan Sormet pelissä -komedian ja isolla rahalla tehdyn Bond-parodian sekoitus.”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat