Nyt Netflixissä: Chris Hemsworth tuotti vaimonsa tähdittämän toimintaleffan – treenasivat yhdessä jopa viisi tuntia päivässä

Viikonlopun uutuuksia.

4.6.2022 23:30

Yhdessä tämän viikonlopun suoratoistouutuudessa joudutaan torjumaan Yhdysvaltoihin kohdistuvaa ydinuhkaa. Interceptor lisättiin Netflixin katselukirjastoon eilen 3. kesäkuuta.

Kapteeni Collins (Elsa Pataky) saapuu komennukselle ydintorjunta-tukikohtaan ja joutuu heti tositoimiin. Hänen täytyy luottaa koulutukseensa koettaessaan pitää tukikohdan turvassa sekä estää ydinohjuksia tuhoamasta 16 Yhdysvaltain suurkaupunkia.

Elokuvan pääosassa nähdään espanjalaissyntyinen näyttelijä-malli Elsa Pataky. Hänen miehensä, Marvelin Thorina parhaiten tunnettu Chris Hemsworth, toimi myös toimintapläjäyksen tuottajana. Olipa miehelle kirjoitettu myös oma pieni hauska roolikin mukaan.

Marvel-tähti on joutunut treenaamaan vuosien varrella kovasti Thoria varten ja nyt pariskunta pääsi kuntoilemaan myös yhdessä oikein kunnolla. He treenasivat päivittäin jopa viiden tunnin verran ja Pataky opetteli myös lähes 800 stunttiliikettä toimintakohtauksiaan varten.

Interceptor katsottavissa nyt Netflixissä, alla elokuvan traileri.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa