Nyt Netflixissä: hienosti toteutettu kauhuelokuva viime vuodelta – The Walking Dead -kaunotar joutuu karmivaan tilanteeseen

Lastenhoitaja saa oudon pestin melko tuoreessa kauhuelokuvassa.

The Boy (2016) on lisätty Netflixin valikoimaan.

William Brent Bellin ohjaama kauhuelokuva kertoo Greta-nimisestä lastenhoitajasta, joka saa erikoisen työtehtävän. Pariskunta haluaa hänen hoitavan pienen pojan kokoista nukkea kuin oikeaa lasta. Outojen tapahtumien jälkeen Greta vakuuttuu, että nukke saattaa olla elossa.

Pääosassa nähdään The Walking Dead -sarjasta tuttu Lauren Cohan. Muissa rooleissa nähdään Rupert Evans, James Russell, Jim Norton, Diana Hardcastle, Ben Robson ja Jett Klyne.

Episodin arviossa The Boy sai aikoinaan kolme tähteä. Alla on otteita arviosta.

The Walking Dead -sarjasta tuttu Lauren Cohan tekee hienon roolisuorituksen ja antaa selkeästi kaikkensa. Elottoman vastanäyttelijän kanssa työskentely on haastavaa, mutta Cohan hoitaa roolinsa vakuuttavasti ilman katsojalle välittyvää myötähäpeän tunnetta. Pelokkaaseen mutta päättäväiseen päähenkilöön on helppo samastua tämän epäillessä omaa mielenterveyttään.”

”Mitään kovin erikoista elokuvalta on turha odottaa, mutta kauhuelokuvien ystävät saavat tästä erikoisesta ohjauksesta varmasti jotain irti. Kauniisti kuvattu elokuva on todella hienosti toteutettu, ja siihen on kauhuelokuvaksi nähty paljon vaivaa vaikka tarina tuntuukin jäävän hieman vajaaksi.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähde: Allflicks