Nyt Netflixissä: Jake Gyllenhaalin uutta suosikkitrilleriä kuvattiin vain 11 päivää ja se ohjattiin pakettiautosta käsin

Elokuva pitää tällä hetkellä kärkisijaa Suomen Netflixissä.

Tekeekö mielesi sukeltaa mukaansatempaavan jännitystarinan pariin pimenevän syysillan ratoksi? Netflixiin reilu viikko sitten, 1. lokakuuta, lisätty Jake Gyllenhaalin tähdittämä The Guilty onnistuu naulitsemaan katsojansa kiinni sohvaan toimivan tehokkaasti.

The Guilty on uudelleenfilmatisointi vuoden 2018 tanskalaisesta, samaa nimeä kantavasta trilleristä. Gyllenhaalin perustama tuotantoyhtiö Nine Stories Productions hankki ripeästi oikeudet tarinaan ja alkoi työstämään siitä amerikkalaista versiota. Sen ohjaajaksi ja tuottajaksi päätyi Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer) ja käsikirjoittajaksi Nic Pizzolatto (True Detective).

Elokuvan kuvaukset käynnistyivät covid-pandemian huippuaikana marraskuussa 2020 ja kestivät vain 11 päivän verran. Taustalla oli tuotannon pyrkimys minimoida tartuntariskejä sekä Gyllenhaalin ja Fuquan kiireiset aikataulut. Fuqua sai myös tietää olleensa kontaktissa covid-positiivisen henkilön kanssa vain muutamaa päivää ennen kuvausten alkua, joten varotoimenpiteenä hän joutui suorittamaan ohjaajan tehtävänsä etänä pakettiauton takaosaan rakennetusta erillisestä studiosta käsin.

The Guilty seuraa henkilökohtaisten ongelmiensa kanssa painivan 911-operaattori Joe Baylorin (Gyllenhaal) yövuoroa, jossa yksi hätäpuhelu käynnistää dramaattisten tapahtumien sarjan. Elokuvan IMDb-arvosana on 6,3 ja se löytyy tällä hetkellä Suomen Netflixin listasijalta 1.

Alta löydät elokuvan virallisen trailerin.

YouTube video

Lähe: Screenrant

Aiheeseen liittyvät jutut