Nyt Netflixissä: klassikkosankarin toimintaseikkailu – sisältää yhden ilmestymisvuotensa komeimmista elokuvakohtauksista

Maailman kuuluisin salapoliisi seikkailee visuaalisesti komeassa jatko-osassa.

3.7.2018 17:00

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Vuonna 2009 ilmestyneen Sherlock Holmesin jatko-osassa Itävallan prinssi löytyy kuolleena. Todisteet viittaavat itsemurhaan, mutta klassikkosankari Sherlock Holmesin mielestä kuolema on vain pieni osa isompaa mysteeriä, jonka takana on katala professori Moriarty. Tapauksen tutkiminen vie Holmesin ja tohtori Watsonin vaaralliselle seikkailulle ympäri Eurooppaa.

Guy Ritchien ohjaaman toimintaseikkailun pääosissa nähdään Robert Downey Jr., Jude Law, Jared Harris, Stephen Fry, Noomi Rapace, Rachel McAdams, Kelly Reilly ja Eddie Marsan.

Episodin arviossa Sherlock Holmes: A Game of Shadows sai neljä tähteä.

”Mieltä kutkuttavan juonen lisäksi myös ulkokuori on kohentunut jo ennestään komeasta ykkösestä. Ohjaaja Guy Ritchie leikittelee kamera-ajoilla, hidastuksilla ja kohtausten toistoilla, kuten viihteelliseltä elokuvalta sopii odottaa. Tykkitulen säestämä pakomatka metsän läpi on yksi vuoden komeimmista elokuvakohtauksista ja suuren valkokankaan arvoinen spektaakkeli”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa