Nyt Netflixissä: Komea sotaleffa on melkein kokonaan yksi pitkä taistelu – tapahtumapaikalla ollut sotakuvaaja poistui elokuvateatterista

IMDb-arvosana on 7,2.

Randall Wallacen ohjaama sotaelokuva Olimme sotilaita (2002) löytyy nyt Netflixin valikoimasta. Mel Gibson näyttelee elokuvassa pääosaa. Tässä elokuvassa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Elokuva kertoo Vietnamin sodan alkuvaiheista, kun yhdysvaltalainen huippukoulutettu yksikkö joutuu taisteluun yllättävän sinnikästä vihollista vastaan. Melkein koko elokuva koostuu kyseisestä taistelusta, jossa Yhdysvaltain joukot ovat piiritettynä Kuoleman laaksona tunnetussa paikassa – epätoivon kasvaessa hetki hetkeltä.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Sam Elliott, Madeleine Stowe, Greg Kinnear, Chris Klein ja Keri Russell.

Elokuvassa Barry Pepperin tulkitsemana nähtävä entinen sotakuvaaja ja toimittaja Joseph Lee Galloway poistui teatterista kesken elokuvan todeten: ”Tämä oli painajaiseni 36 vuoden ajan. En halua nähdä sitä uudelleen.” Alla traileri.

Lue myös: Nyt Netflixissä: Uunituore Sandra Bullockin rikoselokuva – pätevässä leffassa mukana myös Full Metal Jacket -tähti – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut