Nyt Netflixissä: kova tähtikaarti nähdään absurdissa toimintakomediassa – nousee alhaisten ennakko-odotusten yläpuolelle

Hullu huumoria sisältävässä komediassa parodioidaan poliisielokuvia.

2.12.2017 02:00

Katastrofikytät (The Other Guys, 2010) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Toimintakomediassa paperitöihin juuttunut kovanaamainen poliisi ja hänen toimistotöistä pitävä työparinsa yrittävät näyttää kykynsä poliiseina. Toilailevan kaksikon tutkimukset eivät kuitenkaan suju kovin sulavasti.

Adam McKayn ohjaamassa toimintakomediassa on mukana todella paljon kuuluisia näyttelijöitä. Pääosissa nähdään Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Samuel L. Jackson ja Dwayne Johnson.

Episodin arviossa Katastrofikytät sai kolme tähteä. Alla on ote arviosta.

Katastrofikytät nousee alhaisten ennakko-odotusten yläpuolelle valitsemalla mielenkiintoisen reitin. Se ottaa lähtökohdakseen poliisielokuvien kliseet, mutta sen pääidea ei ole vain tehdä niistä pilaa. Elokuvan viehätys johtuu oudoista, jopa absurdeista elementeistä, jotka eivät sinänsä ole vitsikkäitä, mutta muuttuvat viitekehyksessä hauskoiksi. Siinä eletään maailmassa, jossa ihmiset voivat vakavalla naamalla tehdä ja sanoa mitä ihmeellisimpiä asioita, ja suurimmaksi osaksi ne otetaan vastaan täysin normaaleina tapoina toimia.”

Katso traileri alta.

Lähde: Allflicks

Lisää luettavaa