Nyt Netflixissä: Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet yhdessä jälleen – Oscar-ehdokkuuksia saanut leffa tarjoaa koettelevan katselukokemuksen

Titanic-kaksikko esittää pariskuntaa laadukkaassa draamassa.

18.8.2018 02:00

Revolutionary Road (2008) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Sam Mendesin (American Beauty) ohjaama draama perustuu Richard Yatesin romaaniin. 1950-luvulle sijoittuvassa elokuvassa seurataan nuorta pariskuntaa, joka yrittää löytää elämälleen sisältöä. Pariskunta haaveilee muutosta Pariisiin ja aloittamisesta uudelleen, mutta unelmat alkavat johtamaan kohti katastrofaalisia seurauksia.

Elokuvan pääosissa nähdään Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet, jotka nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä Titanicissa rakastavaisina. Muissa rooleissa nähdään Kathy Bates, Michael Shannon, Kathryn Hahn ja David Harbour.

Kriitikoiden kehuma Revolutionary Road sai Oscar-ehdokkuudet parhaasta miessivuosasta (Michael Shannon), lavastuksesta ja puvustuksesta, mutta yhtään palkintoa ei annettu.

Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä.

”Katselukokemuksena Revolutionary Road on koetteleva, koska sen päähenkilöt keskittyvät pikemminkin hajottamaan kuin rakentamaan. Mieltä nostattavaa loppuratkaisuakaan ei kannata odottaa”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen