Nyt Netflixissä: huippuluokan katastrofileffa – toimintakohtaukset saavat katsojan puristamaan penkkiä rystyset valkoisina

Jännittävä elokuva kertoo tosielämän katastrofista.

3.8.2018 20:00

Deepwater Horizon (2016) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Tositapahtumiin perustuva katastrofielokuva kertoo Deepwater Horizon -öljynporauslautalla tapahtuneesta onnettomuudesta vuonna 2010. Kun Meksikonlahdella sijaitsevalla lautalla tapahtuu räjähdys, työntekijät joutuvat ankaraan selviytymistaisteluun.

Peter Bergin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Mark Wahlberg, Dylan O’Brien, Kate Hudson, John Malkovich, Kurt Russell ja Gina Rodriguez.

Episodin arviossa Deepwater Horizon sai neljä tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Ohjaaja Peter Berg tunnetaan testosteronin täyteisistä toimintaelokuvista kuten Battleship ja Lone Survivor. Deepwater Horizon jatkaa samaa linjaa: näyttävän toiminnan lomassa jenkkilippu liehuu ja Jumalaa kiitetään rukouksin.”

”Jos kuitenkin sulkee silmänsä Deepwater Horizonin vanhanaikaiselta maailmankuvalta ja ajattelee sitä puhtaana toimintaelokuvana, niin se on lajityyppinsä valiosuoritus. Toimintakohtaukset saavat katsojan puristamaan penkkiä rystyset valkoisina. Paniikki ja kaaos tuntuvat katsomossa asti. ”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia