Nyt Netflixissä: sujuvasti ohjattu sarjakuvaelokuva – leffassa on niin paljon toimintaa että tulee ähky

Marvel-elokuva tarjoaa viihdettä toiminnannälkäisille.

28.7.2018 00:01

The Incredible Hulk (2008) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Louis Leterrierin ohjaamassa Marvel-seikkailussa Bruce Banner etsii parannuskeinoa, jotta hän ei muuttuisi suuttuessaan Hulk-hirviöksi. Hänen kannoillaan on armeija, joka haluaa hyödyntää Hulkin voimia. Lisäksi Banner joutuu kohtaamaan The Abomination -nimisen olion, jonka voimat vetävät vertoja Hulkille.

Pääosassa nähdään Edward Norton, joka ei The Incredible Hulkin jälkeen enää esittänyt Hulkia Marvel-elokuvissa, vaan hänen tilalleen tuli Mark Ruffalo. Elokuvassa nähdään myös Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt ja Tim Blake Nelson.

The Incredible Hulk on ihan mukiinmenevä Marvel-elokuva. Episodin arviossa elokuvaa kehuttiin sujuvaksi aivot narikkaan -viihteeksi, jossa on paljon toimintaa. Alla on otteita arviosta.

”Marvel-kustantamon yhden pitkäikäisimmän ja tylsimmän supersankarin meluisa elokuva on sujuvasti ohjattua tuhotoimintaa, joka ei anna tarpeeksi kiinnekohtia viehättääkseen hetken aivot narikkaan -viihdettä pitemmälle.”

”Sujuvasta menosta huolimatta jokin tökkii. Suurin ongelma on toimintaähky, joka lopulta alkaa turruttaa valkokankaan räjähdellessä ja heiluessa ja kaiuttimien karjuessa.”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen

Aiheeseen liittyviä elokuvia