Nyt Netflixissä: viiden tähden uudelleenfilmatisointi klassikosta – suurenmoinen hirviöseikkailu ja fantasiaspektaakkeli

Vuoden 1933 klassikko tehtiin uusiksi Taru sormusten herrasta -ohjaajan toimesta.

5.7.2018 23:00

King Kong (2005) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Peter Jacksonin ohjaustyö on uudelleenfilmatisointi klassisesta King Kongista. Vuoteen 1933 sijoittuvassa tarinassa elokuvantekijä Carl Denham vie kuvausryhmän elokuvantekoon mysteeriselle Pääkallosaarelle. Saarella he kohtaavat vihamielisen alkuperäisväestön ja jättimäisen Kong-gorillan.

Pääosissa nähdään Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Thomas Kretschmann, Colin Hanks, Andy Serkis, Jamie Bell ja Kyle Chandler.

Episodin arviossa King Kong sai viisi tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Ohjaukseltaan ja erikoistehosteiltaan King Kong on alansa suurinta taidetta. Jackson on tämän päivän lahjakkain tehosteohjaaja, jonka käsittelyssä cgi-luomukset muuntuvat luonnolliseksi osaksi tarinaa ja sen luonnetta, osaksi sen sydäntä ja rytmiä.”

King Kong on suurenmoinen hirviöseikkailu ja fantasiaspektaakkeli, mutta myös kuvaus ihanteiden murtumisesta, jolla on genrelle epäominaisen syvällinen psykologiantaju. Henkisesti syövyttävä prosessi, jonka kohteeksi aluksi idealistinen mutta vastoinkäymisten kautta rahanahneeksi ryökäleeksi taantuva Carl Denham ajautuu, on eräs elokuvan kiehtovimmista ulottuvuuksista.”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa