Nyt Netflixissä: Lily Collins perii itselleen bunkkeriin lukitun Simon Peggin parin vuoden takaisessa trillerissä

Kuukauden uutuuksia.

13.2.2022 10:00

Netflixiin lisättiin 1. helmikuuta vuoden 2020 trilleri Inheritance. Elokuvan pääosissa nähdään Lily Collins, Connie Nielsen, Chase Crawford ja Simon Pegg.

Inheritance seuraa asianajaja Lauren Monroeta (Collins), joka saa äkillisesti edesmenneeltä isältään perintönä mysteerisen nauhan. Video johdattaa naisen salaiseen bunkkeriin, josta hän löytää kahlitun miehen (Pegg). Tästä käynnistyy vuosien mittaisten salaisuuksien ja valheiden vyyhdin selvittely.

Collins on oivallinen roolissaan, mutta Pegg onnistuu kuitenkin nousemaan elokuvan mielenkiintoisimmaksi tekijäksi. Heidät on molemmat nähty useimmiten astetta keveämmissä rooleissa, joten tämä vakavampi ja uhkaavampi ote hahmoihin on mukavaa vaihtelua heidän työhönsä.

Elokuva pitää katsojan mukiinmenevästi otteessaan, joskaan se ei valitettavasti onnistu kurkottamaan täyteen potentiaaliinsa. Idea ja hahmot ovat kiinnostavia, mutta juonen toteukseen jää kaipaamaan lisää intensiteettiä. IMDb:ssä Inheritance on saanut arvosanakseen 5,6 ja Rotten Tomatoes -prosenteikseen puolestaan 24/34.

Katso elokuvan traileri alta.

Lisää luettavaa