Nyt Netflixissä: suomalainen huippuleffa jonka kaltaista tapausta ei ole nähty – viiden tähden toimintapätkässä on mukana kovia Hollywood-tähtiä

Kansainvälisen tason toimintaelokuva on nyt katsottavissa.

1.10.2017 17:00

Big Game (2015) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Jalmari Helanderin ohjaamassa toimintaseikkailussa Yhdysvaltain presidentin lentokone putoaa terroristi-iskun takia Pohjois-Suomen erämaahan. Presidentti tapaa erämaassa 13-vuotiaan suomalaispojan, joka auttaa tätä selviytymään. Kaksikko saa kuitenkin peräänsä koneen pudottaneet terroristit.

Pääosissa on Onni Tommilan lisäksi nimekkäitä Hollywood-näyttelijöitä. Samuel L. Jackson, Jim Broadbent, Ray Stevenson, Felicity HuffmanVictor Garber ja Ted Levine nähdään elokuvassa.

Episodin arviossa Big Game sai viisi tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Torilla tavataan! kuului ilahtunut kommentti erään Big Gamen nähneen toimittajan suusta lehdistönäytöksen jälkeen.”

”Siinä onkin jotain osuvaa, sillä Jalmari Helanderin ohjaama ja Petri Jokirannan tuottama Big Game tuntuu suomalaiselle elokuvankatsojalle vastaavanlaiselta tapaukselta kuin euroviisuvoitto tai jääkiekon maailmanmestaruus. Suomalaiset tekijät ovat tehneet kansainvälisen tason toimintaelokuvan, eikä vastaavanlaisia tapauksia ole juuri nähty nähty. Renny Harlinin toimintaelokuvat Hollywoodissa, ilmiöksi kasvanut Iron Sky ja tietenkin Helanderin ja Jokirannan aiempi tuotanto Rare Exports ovat nyt saaneet seurakseen elokuvan, joka herättää taatusti huomiota kansainvälisesti.”

Katso traileri alta.

Lähde: Allflicks

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa