Nyt Netflixissä: tällaisia elokuvia ei tehdä Hollywoodissa liikaa – tosipohjaisessa huippuleffassa paljastuu vuosikymmenien salailu

Draama nappasi parhaan elokuvan Oscarin.

Netflixin valikoimaan on lisätty Spotlight (2015).

Parhaan elokuvan ja alkuperäiskäsikirjoituksen Oscar-palkinnot voittanut draama perustuu tositapahtumiin. Spotlight kertoo Boston Globe -lehden toimittajista, jotka alkavat tutkia katoliseen kirkkoon kohdistuvia ahdisteluväitteitä. Tutkimus paljastaa vuosikymmeniä jatkuneen salailun.

Tom McCarthyn ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber, John Slattery, Brian d´Arcy James, Billy Crudup ja Stanley Tucci.

Spotlightin Rotten Tomatoes -prosentti on 97. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä.

Spotlightin ohjaaja Tom McCarthy tunnetaan hienoista draamaelokuvistaan kuten The Station Agent (2003), The Visitor (2007) ja Win Win (2011). Edellinen elokuva oli tosin omituinen harha-askel, Adam Sandlerin kanssa tehty fantasiakomedia The Cobbler (2014). Nyt McCarthy palaa hänelle tutulle aiheelle. Spotlight on älykkäästi kirjoitettu tiivistunnelmainen draama, jollaisia ei Hollywoodissa tehdä liikaa. Se on tärkeä elokuva tärkeästä aiheesta”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut