Nyt Netflixissä: The Boys -tähti metsästää supersankarien sijaan meripetoja mainiossa uutuusanimaatiossa

Joko on tämä elokuva ehditty katsastamaan?

Netflixiin lisättiin uutukainen The Sea Beast -animaatio perjantaina 8. heinäkuuta. Mainioita arvioita julkaisunsa vanavedessä keränneen elokuvan pää-ääniroolissa kuullan Prime Videon rajussa The Boys -sarjassa viimeksi nähty Karl Urban.

Meripetojen metsästäjä Jacob Holland (Urban) joutuu vaaralliseen seikkailuun, kun nuori petoja rakastava Maisie Brumble (Zaris-Angel Hator) onnistuu sekaantumaan tilanteisiin. Pian Holland joutuu tutkiskelemaan omaa arvomaailmaansa aivan uudesta vinkkelistä yrittäessään pelastaa kaksikon meren armoilta.

Jopa kuuluisa yhdysvaltalainen nuorten kauhukirjailija R. L. Stine (Goosebumps, Fear Street) innostui ylistämään The Sea Beastia sosiaalsessa mediassaan. Hän ”nautti joka minuutista” ja ylistää sekä sen teknistä että narratiivista toteutusta.

IMDb:ssä elokuva on kerännyt arvosanakseen 7,1. Rotten Tomatoes -sivustolla sen tuoreusprosentit taas jakautuvat 94/86. Sen on ohjannut Chris Williams, joka vastasi myös esimerkiksi Big Hero 6:n ja Vaianan ohjauksesta.

Alla The Sea Beast -traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut