Nyt Netflixissä: Vampyyripäiväkirjat-tähti etsii rakkautta deittisovelluksesta – romanttinen komedia Love Hard viihdyttää keveällä otteella

Tästä käynnistyy jälleen jouluromantiikan aikakausi.

8.11.2021 20:30

Heti, kun kauhun valtakautena tunnettu lokakuu saatiin pakettiin, joulunajan hallmark-elokuvat alkavat valtaamaan tilaa suoratoistopalvelujen kirjastoista. Netflixissä sai 5. marraskuuta ensi-iltansa Love Hard -niminen romanttinen komedia, jota tähdittää Vampyyripäiväkirjat-sarjasta parhaiten tunnettu Nina Dobrev.

Love Hard kertoo losangelesilaisesta Natalie Bauerista (Dobrev), joka etsii itselleen tosirakkautta ja kirjoittaa samalla paikalliseen lehteen kokemuksistaan nettideittailun saralla. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun hän pyyhkäisee oikealle Josh Linin (Jimmy O. Yang; Silicon Valley, Crazy Rich Asians) kohdalla. Pian hän päättää spontaanisti matkustaa yllättämään tämän joulun alla, mutta ensikohtaaminen ei sujukaan aivan hänen suunnitelmiensa ja odotustensa mukaan…

Syksyllä 2020 kuvattu Hernán Jiménezin ohjaama elokuva on lajityypilleen ominainen kevyehkö paketti romantiikka, draamaa ja talviajan tunnelmaa. Joulumeininkiä ei kuitenkaan ole lyöty överiksi, mikä on positiivista ottaen huomioon tämän suhteellisen aikaisen julkaisuajankohdan. Näyttelijäkaarti soveltuu rooleihinsa hyvin ja Dobrevia on mukava nähdä vaihteeksi kevyemmän genren parissa.

Elokuvan nimi on myös hauska crossover-referenssi kahteen suosittuun joulunajan elokuvaan: Love Actually ja Die Hard. Molemmat elokuvat mainitaan Love Hardin tunti-neljäkymmentäkuusiminuuttisen keston aikana useaan otteeseen ja tämän inspiroittamana kotisohvallakin voidaan käydä vilkkaita keskusteluja siitä, kumpi näistä elokuvista oikeastaan onkaan se parempi jouluklassikko.

Love Hard löytyy Netflixin elokuvalistan ykkössijalta ympäri maailman, myös Suomessa. Alla elokuvan virallinen traileri.

Lisää luettavaa