Nyt on äijää: Jason Momoa paljasti kuuman miesihastuksensa

Ymmärrettävä ihastus, kyllä.

25.7.2021 14:27

Jason Momoa on perheellinen mies. 41-vuotias näyttelijäkomistus on naimisissa näyttelijä Lisa Bonetin kanssa ja heillä on kaksi lasta; 13-vuotias Lola ja 12-vuotias Nakoa-Wolf.

Momoa hehkuttaa tulevan Denis Villeneuden Dune-elokuvan näyttelijöitä, ja paljastaa samalla, että hänellä on melkoinen man-crush eli miesihastus.

Miekkoselta kysyttiin miltä tuntui näytellä tämän kokoluokan elokuvassa.

– Parasta oli työskennellä Javier Bardemin kanssa. Ja tietenkin myös Josh Brolinin – rakastan häntä! Rebecca Ferguson on uskomaton. Oscar Isaac on kuitenkin uusi man-crushini! Olen niin innoissani, että ihmiset pääsevät vihdoinkin katsomaan elokuvan, Momoa kertoo.

Momoa näyttelee elokuvassa Duncan Idahoa.

– Siisteintä hahmossa on se, että hän on kuin Han Solo. Hän on vallankumouksellinen piraatti. Hän on myös erityisen lähellä Timothée Chalamet’n pääosahahmoa.

Mistä hän on sitten erityisen innoissaan?

– Bro! On aivan helvetin upeaa saada olla osa tätä uskomatonta maailmaa!

Momoa ei ole nähnyt David Lynchin vuonna 1984 julkaistua kriitikoiden lyttäämää Dunea. Eikä hän edes halunnut katsoa sitä.

Momoan poika on innoissaan isänsä roolista.

– Hän rakastaa kaikkia niitä pukuja ja lavasteita. Katsoimme jo Dunen hänen kanssaan. Annoin hänelle joitain elokuvan lavastemiekkoja lahjaksi, mutta hän on hajottanut ne jo.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia