Nyt Prime Videossa: Erikoisessa mutta hauskassa komediassa tähtikaarti näyttelee itseään – nimiä on kyllä riittämiin

IMDb-arvosana on 6,6.

20.1.2023 14:03

Prime Videon valikoimassa on nyt komedia This Is the End (2013).

Julkkikset ovat juhlimassa James Francon luona, mutta he jäävät jumiin taloon, kun sarja erikoisia ja katastrofaalisia tapahtumia vavisuttaa Los Angelesissa.

Maailman muuttuessa ulkopuolella, varastojen vähentyessä ja paniikin iskiessä kaveruksiin he joutuvat jättämään talon ja kohtaamaan kohtalonsa sekä ystävyyden ja anteeksiannon todellisen merkityksen. Kaikki esiintyvät elokuvassa omilla nimillään ja esittävät enemmän tai vähemmän itseään.

Ohjaajina Evan Goldberg  ja Seth Rogen. Tähtinimiä vilisevässä näyttelijäkaartissa muun muassa James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera, Emma Watson, Mindy Kaling, David Krumholtz, Christopher Mintz-Plasse, Rihanna, Martin Starr, Paul Rudd, Channing Tatum, Kevin Hart, Aziz Ansari ja Samantha Ressler.

Ohjaaja Evan Goldberg hauskuutti itseään kuvausten aikana. Hänen luomansa ”pelin” tavoitteena oli saada mahdollisimman monet näyttelijät sanomaan ”ei, en voi tehdä sitä”, tai saada heidät kieltäytymään tekemästä jotain.

Goldbergin mukaan ainoat ihmiset, joita hän ei kyennyt murtamaan, olivat James Franco ja Seth Rogen.

Toisena triviana mainittakoon, että Rogen kertoi olleensa järkyttynyt siitä, kuinka paljon näyttelijät loukkasivat toisiaan. Hänen mukaansa erityisesti Jonah Hill ja James Franco vaikuttivat olevan armottomia toisilleen. Jossain vaiheessa hänestä tuntui, että hänen täytyy puuttua asiaan ja muistuttaa heitä, että he ovat todella ystäviä ja pitävät toisistaan.

Lue myös: Robert Pattinson huolissaan TikTok-videoista ja työnsä puolesta – pelottava moderni tekniikka syynä – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa