Nyt Prime Videossa: Suuresti kohuttu ja kehuttu The Boys päätti uusimman kautensa – kipin kapin katselemaan!

Ehdottomasti tämän hetken sarjaparhaimmistoa!

Amazonin lippulaivasarjoihin lukeutuva The Boys taputteli tänään perjantaina 8. heinäkuuta ilmestyneen jaksonsa myötä kolmannen tuotantokautensa verellä ja suolenpätkillä koristeltuun, kerrassaan mainioon pakettiin.

Kahdeksasta jaksosta koostuva kausi huipentui The Instant White-Hot Wild -osaan. Tällä kertaa katsojat ovat päässeet seuraamaan kuinka Homelander (Antony Starr) on luisunut yhä holtittomampaan syöksykierteeseen ja kuinka pojat ovat joutuneet turvautumaan vaarallisiin supervalmisteisiin sekä räjähdysherkän Soldier Boyn (Jensen Ackles) apuun saadakseen tämän aisoihin.

Kolmas kausi on pitänyt suositun supersankarisatiirin tasoa erinomaisesti yllä ja näyttelijät ovat pistäneet kukin jälleen parastaan suorituksissaan. Starr tulkitsee Homelanderin kulissien romahdusta upein pienin nyanssein, Karl Urbanin ja Jack Quaidin keskinäinen veljellinen kemia pelittää edelleen oivallisesti ja Ackles vakuuttaa hienosti ensimmäisessä Supernaturalin jälkeisessä roolissaan. Ei siis ihmekään, että sarja on jo uusittu myös neljännelle tuotantokaudelle.

Kaikki kolme The Boys -tuotantokautta ovat nyt katsottavissa Amazon Prime Videossa. Alla sarjan virallinen traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut