Nyt Prime Videossa: Viiden tähden kauhuleffa kuvottaa – sensuelli seksikohtaus aiheuttaa pahoinvointia!

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 58.

5.9.2022 21:00

Amazon Prime Videoon on lisätty The Neon Demon (2016).

Nicolas Winding Refnin (Drive) ohjaama psykologinen kauhuelokuva kertoo nuoresta mallista Jessestä, joka muuttaa Los Angelesiin. Joukko nuoria naisia, joille kauneus on pakkomielle, käyttävät kaikki keinonsa saadakseen sen, mitä Jessellä on. 

Pääosissa nähdään Elle Fanning, Jena Malone, Bella Heathcote, Abbey Lee ja Keanu Reeves.

The Neon Demonin Rotten Tomatoes -prosentti on 58. Episodin arviossa elokuva sai viisi tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Todellisuus on aina tarua kauheampi. Kauneus on katoavaista ja kilpailu kovaa. Mikään ei ole sitä miltä näyttää: kauniit ihmiset ovat vain hyväksikäytettäviä tyhjiä kuoria. Mikä tai kuka onkaan tämä neondemoni? Ristiriitaiset kohtaukset täydentävät toisiaan strobovalojen ja neonvärien välkkeessä. Sensuelli seksikohtauskin tulee aiheuttamaan suoranaista pahoinvointia monelle katsojalle. The Neon Demon on kaunis ja inhottava. Se on ihana ja kuvottava.”

”Elokuvan groteskin lyyrinen lopetus tulee aiheuttamaan katsojissa inhoreaktioita. Saattaapa moni jopa poistua salista ennen lopputekstejä. Kauneus on rumaa ja ruma on kaunista. The Neon Demonia tullaan vihaaman syvästi, vaikka sen rehellisempää elokuvaa on vaikea löytää. Totuus sattuu, aina. Taiteen on tarkoitus puhuttaa ja aiheuttaa vahvoja reaktioita. The Neon Demon on tämän vuoden, ellei jopa koko 2010-luvun erityislaatuisin elokuvatapaus. Siitä tullaan puhumaan.”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa