Nyt Ruutu Plus: Kova sotaleffa kaaosmaisesta tilanteesta – draamanäyttelijästä kuoriutui pesunkestävä sotilas

IMDb-arvosana on 7,3.

20.3.2023 18:23

Ruutu Plussan valikoimassa on nyt sotaelokuva 13 Tuntia: Benghazin Salaiset Sotilaat (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, 2016).

Michael Bayn ohjaama elokuva on mukaansatempaava tositarina kuudesta entisestä armeijan huippumiehestä, jotka saivat tehtäväkseen suojella CIA:ta. He taistelivat suunnatonta ylivoimaa vastaan, kun terroristit hyökkäsivät USA:n lähetystöön 11. syyskuuta, 2012.

Näyttelijöinä nähdään John Krasinski, Pablo Schreiber, James Badge Dale, David Denman sekä Dominic Fumusa.

Krasinski on ollut joskus aiemmin ehkä vähemmän tunnettu toiminnallisista rooleistaan, mutta käsitys on viime vuosien aikana muuttunut muun muassa tämän elokuvan myötä.

John Krasinski.

Krasinski valmistautui treenaamalla ja hankkiutumalla eroon liiasta rasvasta kehossaan. Näyttelijä jopa tiputti rasvaprosenttinsa lopulta 25:stä kahdeksaan prosenttiin.

Kerrottakoon vielä, että elokuvassa roolihahmona nähtävä oikea Mark Geist teki hauskan jekun kuvauksissa. Geist otti häntä näyttelevän Max Martinin paikan, eikä ohjaaja Michael Bay tajunnut tätä ennen kuin Geist katsoi suoraan kameraan. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Ruutu Plus: Loistava trilleri on täynnä uskomattomia käänteitä – Jodie Foster haastoi tekijät oikeuteen – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa