Nyt suoratoistona: Äidin kaksoiselämä paljastuu sisaruksille uudessa brittisarjassa

”Televisiomaailmassa ihmiset sanovat usein juuri sen, mitä ajattelevat. Mutta perheet eivät toimi niin”, sanoo Maryland-sarjan käsikirjoittaja.

7.2.2024 08:00

BritBoxin uutuussarja Marylandin päärooleissa nähdään Suranne Jones (Vigil, Dr Foster) ja Eve Best (Lohikäärmeen talo, Nurse Jackie).

Brittiläisen ITV-kanavan tuotanto kertoo siskoksista, jotka ovat ajautuneet vuosien saatossa erilleen ja täysin erilaisiin elämiin. Kun heidän äitinsä löytyy kuolleena Mansaarilta, siskoksille selviää äidin ylläpitämä kaksoiselämä.

Maryland tutkii monimutkaista perhedynamiikkaa. Sarjan toinen luoja ja käsikirjoittaja Anne-Marie O’Connor on kuvaillut inspiraatiotaan sarjaan näin:

”Minulla on pieni pakkomielle perhesuhteisiin ja siihen, mitä perheissä jää sanomatta. Televisiomaailmassa ihmiset sanovat usein juuri sen, mitä ajattelevat. Mutta perheet eivät toimi niin. Uskon, että perheet ovat kaikkialla maailmassa usein sellaisia, joissa ihmiset ihmiset eivät vain halua sanoa, mitä on meneillään ja mitä tapahtuu.”

Kolmiosainen sarja alkaa, kun Becca ja Rosaline saapuvat paikkaan, jossa he eivät ole koskaan aiemmin käyneet, eivätkä tiedä miksi heidän äitinsä oli siellä. Siskokset alkavat purkaa pitkään piilotettuja salaisuuksia äidistään, jonka he luulivat tuntevansa. Samalla he pitävät omia salaisuuksiaan toisiltaan piilossa.

Saarelle eristettyinä Becca ja Rosaline joutuvat kohtaamaan äitinsä päätösten elämää mullistavat seuraukset. Voisiko heistä tulla uudelleen läheisiä ja oppivatko he jälleenkunnioittamaan toisiaan?

Maryland julkaistaan BritBoxissa keskiviikkona 7. helmikuuta. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa