Nyt Prime Videossa: Avengers-veljesten toimintasarja alkoi – ehkä tuleva 007-näyttelijä pääosassa

IMDb-arvosana on 6,7.

29.4.2023 10:30

Prime Videossa on nyt katsottavana vakoojasarja Citadel. Sarjaa ovat olleet tuottamassa Marvel-elokuvien pätevimmästä päästä olevat ohjaajat Anthony ja Joe Russo, ja IMDb:n mukaan he myös ohjaavat joitakin jaksoja.

Kahdeksan vuotta sitten globaalin vakoilujärjestö Citadelin tuhosi uusi rikollisjärjestö Manticora. Kun eliittiagenteilta Mason Kane (Richard Madden) ja Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) on poistettu muistot, he selviävät hädin tuskin hengissä. Kahdeksan vuotta myöhemmin Masonin entinen kollega Bernard Orlick (Stanley Tucci) pyytää apua estääkseen Manticoraa luomasta uutta maailmanjärjestystä.

Rotten Tomatoesissa kriitikot eivät ole arvostaneet sarjaa kuin 52 prosentin verran. Katsojat ovat ottaneet sarjan paremmin vastaan 78 prosentin tuoreudella.

Richard Madden on yksi heistä, joita on veikattu seuraavaksi James Bondiksi. Häntä kannattaneekin katsoa tällä kantilta sarjassa. Alla traileri.

Lue myös: Weinsteinia aikoinaan varoittanut Uma Thurman täytti 53 vuotta – tältä Kill Bill -tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa