Nyt suoratoistona: Pätevä vampyyrileffa – tyttönäyttelijää kuvotti suudelma aikuisen miestähden kanssa

IMDb-arvosana on 7,5.

30.10.2023 09:30

Prime Videossa on nyt vampyyrileffa Veren vangit (1994).

Nuori toimittaja kuulee sanfransiscolaisessa hotellissa uskomattoman tarinan: Louis, vampyyri, paljastaa julman totuuden kuolemanjälkeisestä elämästään. Hän kertoo Lestatista, murhanhimoisesta opettajastaan ja kumppanistaan, joka saattoi hänet nykyiseen muotoonsa tappajavampyyriksi. Luvassa on verinen matka halki vuosisatojen aina nykypäivään saakka.

Näyttelijöinä Brad Pitt, Tom Cruise, Kirsten Dunst, Antonio Banderas sekä Christian Slater. Ohjauksesta vastaa Neil Jordan.

Brad Pitt ja Kirsten Dunst.

Leffassa nähdään kulmakarvoja nostattava hetki, kun Dunstin roolihahmo nojautuu Pittiä kohti ja ohikiitävän hetken suutelee tätä.

– Jep! Se oli ällöä. Voin myöntää sen. Se olisi ollut vielä karmivampaa, jos tämä 11-vuotias olisi pitänyt sitä mahtavana. Silloin mietityttäisi, että tuossa lapsessa on jotain vikaa, Dunst muisteli kohtausta.

Vaikka Dunst on yrittänyt pyyhkiä hetkeä muististaan, hän piti työskentelystä Pittin ja Cruisen kanssa. Hän sanoi parivaljakon olleen todella mukava häntä kohtaan, ja kohdelleen näyttelijänalkua kuin pikkusiskoa.

Dunst myös harmitteli, ettei vastaavanlaisia elokuvia enää tehdä. Tunnelma kuvauksissa olikin ollut hänelle ainutlaatuista herkkua.

Cruise on muistanut näyttelijätärtä joka vuosi makealla joulupaketilla, sillä hän lähettää joka joulu lahjan Dunstille.

– Hän lähettää minulle kakun joka joulu. Kutsun sitä Cruise-kakuksi. Se on niin hyvää – kookoskakku, jossa on suklaalastuja, näyttelijätär hehkutti.

Dunst on jo aikuinen nainen, mutta Cruise ei ole luopunut vuosikausia kestäneestä perinteestä. Elokuva on myös HBO Maxissa. Alla traileri.

Lue myös: Nyt suoratoistona: Suomi sai kehut jännittävässä sotaleffassa – pätevä tositapahtumiin perustuva elokuva – Episodi.fi

Lähde: Metro, Star Pulse

Lisää luettavaa