Nyt suoratoistossa: Megamind-animaatio sai jatkoa 14 vuoden jälkeen – uutuuselokuva kerännyt laajaa parjausta

Harvoinpa näkee näin alhaisia arvosteluja.

6.4.2024 21:45

Vuonna 2010 julkaistu animaatioelokuva Megamind on saanut jatkoa. Uusi jatko-osa Megamind vs Tuomiosyndikaatti on lisätty viime viikolla katseltavaksi Viaplay-suoratoistopalveluun.

Kaksi päivää ykköselokuvan tapahtumien jälkeen Megamind aloittelee uutta työtään Metro Cityn suojelijana. Asiat alkavat kuitenkin luisua pois hänen hallinnastaan hänen vanhojen pahistuttaviensa, Tuomiosyndikaatin, ilmestyessä yllätysvisiitille.

Megamindin äänenä kuullaan Will Ferrellin sijaan tällä kertaa Keith Ferguson (Ankronikka, Destiny-videopelit, The Lego Movie). Myös muut pää-ääninäyttelijät ovat uusia nimiä franchiselle; Tina Feyn korvaa Laura Post ja David Crossin tilalle saapuu Josh Brener.

Elokuva toimii sekä jatkona hyvälle ykköselokuvalle että avauksena uutta televisiosarjaa, Megamind Rules!, varten. Suoraan suoratoiston puolelle tehty jatkoanimaatio on saanut tähän mennessä kuitenkin todella tylyn vastaanoton niin kriitikoilta kuin muiltakin katsojilta. Elokuvalla onkin IMDb:ssä arvosananaan vain 2,3 ja Rotten Tomatoesissa prosenttilukemat 9/6.

Vielä ei ole tietoa milloin Megamind Rules! -sarja rantautuu Suomeen. Yhdysvalloissa se ilmestyi kokonaisuudessaan jo maaliskuun alussa.

Alla ensimmäisen Megamind-elokuvan virallinen traileri.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia