Nyt Viaplayssa: Erinomainen Denzel-elokuva mestariohjaajalla varustettuna – vie ilmojen kautta syville vesille

IMDb-arvosana on 7,3.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimassa on nyt alkoholin kiroista ammentava elokuva Lento (2012).

Kokeneesta lentokapteeni Whip Whitakerista tulee kansallissankari yhdessä yössä. Hän onnistuu kuin ihmeen kaupalla tekemään vaikean pakkolaskun ja pelastamaan kymmenien ihmisten hengen. Onnettomuuden jälkeen Whitakeria juhlitaan sankarina, mutta pian tapahtumista paljastuu yksityiskohtia, jotka herättävät enemmän kysymyksiä kuin antavat vastauksia. Mistä tai kenestä onnettomuus todella johtui, ja mitä lennolla oikeastaan tapahtui?

Näyttelijöinä nähdään aina vakuuttava Denzel Washington, Don Cheadle, Kelly Reilly, John Goodman, Bruce Greenwood, Brian Geraghty, Tamara Tunie, Nadine Velazquez, Peter Gerety, Garcelle Beauvais sekä Melissa Leo. Ohjauksesta vastaa mestari Robert Zemeckis (Paluu tulevaisuuteen -elokuvat).

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Elokuvan vahvinta antia on sen alku. Whitakerin ensimmäinen kohtaus hotellihuoneessa on tietenkin alleviivaavan raisu, mutta näin rohkeaa kuvastoa ei amerikkalaiselta suuren profiilin draamaviihteeltä osaisi odottaa. Tapahtumat lentokoneessa on niinikään kerrattu vetävästi, ja ongelmien ilmaantuessa katsoja huomaa tarttuvansa penkkinsä laitamista tiukasti kiinni.”

Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut