Nyt Viaplayssa: Ihmiskauppaa käsittelevässä jännityssarjassa näyttelee suomalaistähti Mimosa Willamo

Suomalaisnäyttelijä merkittävässä roolissa.

Viaplayn uusi alkuperäissarja Box 21 saa tänään ensi-iltansa. Sarjassa nähdään merkittävässä roolissa Jussi-palkittu suomalaisnäyttelijä Mimosa Willamo, joka tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Aurora ja Bodom sekä Karppi-sarjassa. Kyseessä on nuoren näyttelijän ensimmäinen kansainvälinen roolityö.

Box 21 perustuun suositun ruotsalaisen kirjailijakaksikon, Roslund & Hellströmin, rikosromaaneihin. Sarja kertoo ihmiskaupasta, ja ennakkotietojen mukaan siinä käsitellään haastavia moraalisia kysymyksiä niin ihmiskaupan uhreista kuin tekijöistäkin.

Sarjan keskiössä ovat kaksi nuorta itäeurooppalaista naista, jotka houkutellaan Ruotsiin lupauksilla paremmasta elämästä. Heidän kohtalonsa kietoutuvat tapahtumiin, joita rikoskomissario Ewert Grens ryhtyy selvittämään. Poliisilla on tapahtumien selvittämisessä haastava rooli, sillä he joutuvat pohtimaan mm. sitä, kuka tai ketkä ovat vyyhdin todellisia uhreja.

Rikoskomisario Grensiä esittää Leonard Terfelt, joka on suomalaisille katsojille tuttu Silta-sarjasta ja Wallander-elokuvista. Willamo esittää yhtä Ewersin kollegoista.

Kuusiosaisen sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa ovat katsottavissa 17. tammikuuta alkaen. Tämän jälkeen palveluun tulee yksi jakso viikossa.