Nyt Viaplayssa: Toimintaa viidakon kätköissä – päätähden isä oli roolista todella innoissaan

IMDb-arvosana on 6,2.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty Tarzanin legenda (2016).

On kulunut vuosia siitä, kun Tarzanina tunnettu mies jätti Afrikan viidakot taakseen elääkseen sivistynyttä elämää John Clayton III:na eli Lord Greystokena rakkaan vaimonsa Janen kanssa.

Näyttelijöinä Alexander Skarsgård, Rory J. Saper, Christian Stevens, Christoph Waltz, Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou sekä Jim Broadbent.

Episodin kolmen tähden arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

”Elokuvan lähtökohta perustuu todellisiin tapahtumiin 1800-luvun lopun Afrikasta. Niin tarinan konna Rom kuin Tarzanin apulainen Williams ovat olleet todellisia henkilöitä, joten täysin sarjakuvamaailmassa ei liikuta. Ohjaaja Yates on brittiläisen koulukunnan mukaisesti hyvä näyttelijän ohjaaja, ja se näkyy tässäkin elokuvassa.

Hyvistä aikomuksistaan sekä näyttävistä tehosteistaan huolimatta tämä uusin tarzan-elokuva ei täysin osu maaliinsa. Siihen on ympätty liian paljon tarinaa tehden dramaturgiasta sekä raskaan että sekavahkon seurata. Mukana kulkevat takaumajaksot ovat sinänsä tärkeitä tarinan kannalta, mutta sirpaloivat kerrontaa.”

Skarsgård kertoi hänen näyttelijäisänsä Stellanin olleen roolista enemmän innoissaan kuin hän. Tähden isä on nimittäin valtavan innokas Tarzan-fani.

Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut