O.J. Simpson uskoo Tiger King -sarjan Carole Baskinin syöttäneen miehensä tiikereille: ”En epäile hetkeäkään”

Asiantuntijan kommentti?

25.4.2020 18:01

Entinen näyttelijä ja urheilija O.J. Simpson kommentoi Twitterissä Netflixin supersuosittua dokumenttisarjaa Tiger King.

”Eilen katsoin ohjelman ja voi hyvä jumala, onko Amerikka noin huonossa kunnossa? Katsoin jotakuinkin kuusi jaksoa enkä voinut uskoa mitä katsoin. Valkoiset ihmiset! Mikä juttu teillä on villieläinten suhteen? Jättäkää ne eläimet rauhaan!” Simpson vetoaa videossa.

Hän otti kantaa myös katsojia kuohuttaneeseen mysteeriin, joka velloo Carole Baskinin ja hänen kadonneen miljardöörimiehensä välillä. Sarjaa katsoessa herää epäilys, että Baskin on saattanut murhata miehensä. Hän jopa mainitsee yhdessä jaksossa, että tiikerit syövät ihmisen vain silloin, jos heihin on hangattu sardiiniöljyä tai muuta vastaavaa ruoka-ainetta, joka herättää tiikerien ruokahalun.

Simpson on yksi niistä, jotka uskovat Baskinin syöttäneen miehensä tiikereille. ”Se ohjelma on hullu. Mutta niin hullu, että haluat vain jatkaa sitä. Sanon yhden asian: en epäile hetkeäkään, etteikö sen leidin aviomies olisi tiikerin ruokaa nyt.”

Lisää luettavaa