Ohjaaja hyppäsi toiseen projektiin: Scarface -uusintaversio vaikeuksissa

Ben Affleck ei ole ainoa, joka on joutunut luopumaan ohjaajan pestistä viimeaikoina.

Universalin kehittelemä Scarface – Arpinaama -uusintaversio joutui jälleen vaikeuksiin. Projektin ohjaajaksi valittu Antoine Fuqua joutui luopumaan elokuvasta kiireellisempien asioiden takia.

Varietyn mukaan Sony Pictures ja Denzel Washington tarvitsevat kipeästi jatko-osaa 2014 ilmestyneelle ja Fuquan ohjaamalle toimintaelokuvalle The Equalizer.

Fuqa työsti The Equalizer 2:n käsikirjoituksen, eikä voi jättää projektia väliin. Kahden elokuvan aikataulut eivät sovi yhteen, jättäen kevään aikana kuvauksensa aloittavan Scarfacen ilman ohjaajaa.

Uuden elokuvan Arpinaamaksi ollaan kaavailtu Rogue Onessa esiintynyttä Diego Lunaa ja viimeisimmän käsikirjoitusversion on kirjoittanut Boardwalk Empire -tv-sarjan luoja Terence Winter.
Uusintaversio tulee sijoittumaan Los Angelesiin ja se kertoo meksikolaisen maahanmuuttajan nousun ja tuhon rikollismaailmassa.

Alkuperäinen Arpinaama sai ensi-iltansa 1932. Sen ohjasi Howard Hawks ja Richard Rosson. Pääosissa nähtiin Paul Muni ja George Raft.

Suuremman suosion saavutti kuitenkin vuonna 1983 ilmestynyt Brian DePalman versio, jonka nimiroolin näytteli unohtumattomasti Al Pacino.

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät jutut