Ohjaaja paljastaa: Logan alkoi alun perin kauhistuttavalla ja musertavalla kohtauksella

Jo valmiiksi synkkä ja masentava elokuva olisi voinut olla vieläkin lohduttomampi.

Loganin ohjannut James Mangold kertoi, että elokuva alun perin alkoi todella kauhistuttavalla kohtauksella.

Spoilerivaroitus, mikäli et ole nähnyt Logania!

Loganissa Wolverine huolehtii vanhentuneesta Charles Xavierista, joka välillä saa kohtauksia, joiden takia hän vahingoittaa telepaattisilla voimillaan lähellä olevia. Elokuvassa vihjataan, että yksi tällaisista kohtauksista tapahtui X-kartanolla ja että sen takia useat X-Menit kuolivat.

Mangoldin mukaan Loganin alussa oli kartanoon sijoittuva kohtaus, jossa nähtiin X-Menien kuolema Xavierin takia. Lopulta kohtaus kuitenkin jätettiin pois.

”Minä kirjaimellisesti kirjoitin aloituksen, joka alkoi sillä kohtauksella. Joten se oli melko kirjaimellista, että ketkä kuolivat. Mutta syy sen tekemättä jättämiselle ei ollut muiden elokuvien säästäminen – se johtui siitä, että se määritteli uudestaan elokuvan. Siitä tuli elokuva X-Meneista sen sijaan, että se kertoi Loganista ja Charlesista”, Mangold kertoi.

”Ja peruuttamattomasti – kun luit käsikirjoituksen tuolla tavalla – se rupesi kertomaan tästä toisesta tragediasta sen sijaan, että tragedia oli leijumassa varjon tavoin näiden hahmojen taustalla”, ohjaaja summasi.

Lähde: Cinemablend