Oijoi: Batman-spin-offin uusi vetäjä vaikuttaa lupaavalta tyypiltä

Arkhamin mielisairaalan ovet raottuvat.

31.10.2022 15:31

Suitsutetun The Batman -elokuvan spin-off-sarjoja ei ole tulossa vain yhtä, kuten jo aiemmin on kerrottu. Colin Farrellin näyttelemän Pingviiin oman sarjan lisäksi tekeillä on Arkhamin mielisairaalaan keskittyvä erillinen sarja. Projekti ei ole sujunut aivan nikotuksitta, mutta nyt siihen on kiinnitetty varsin lupaavalta kuulostava uusi showrunner.

Sarjaa aiemmin käsikirjoittanut Terence Winter (Sopranos) poistui Arkham Asylum -sarjan parista takavasemmalle. Samoin on tehnyt hänen kirjoittajaparikseen myöhemmin liittynyt Joe Barton. Kaksikon lähtö johtui luovista näkemyseroista. The Batman -ohjaaja Matt Reevesin alkuperäinen ajatus oli, että tämä sarja kuvaisi Gothamin poliisin toimintaa, mutta ajan myötä painopiste siirtyi enemmän Arkhamin mielisairaalan puolelle, paikkaan, jota superrikolliset kansoittavat.

Arkham-spin-offin uusi showrunner on Antonio Campos. Valinta on kiinnostava, sillä Camposilla on filmografiassaan mm. epätavanomaisempi rikossarja Syntinen ja Colin Firthin tähdittämä tosipohjainen rikosdraama The Staircase. Matt Reeves jatkaa sarjan tuottajana. Uutuudella ei toistaiseksi ole virallista nimeä.

 

Lähteet: Variety, Comingsoon.net

Lisää luettavaa