Oksettava sarjamurhaajahaaste leviää TikTokissa – innoittajana Jeffrey Dahmer -sarja

Trendaava ilmiö on aiheuttanut raivoa.

11.10.2022 14:33

TikTokissa leviää kyseenalainen villitys, joka liittyy sarjamurhaaja Jeffrey Dahmeriin. Tappaja on ollut viime aikoina esillä, koska Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes -dokumenttisarja sekä Monster: The Jeffrey Dahmer Story -sarja julkaistiin Netflixissä.

Sarjamurhaajahaaste on herättänyt kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Siinä ihmiset katsovat järkyttäviä Dahmerin uhrien kuvia, ja kuvaavat samalla itseään reaktiovideolle.

TikTokin mukaan hakutermi ”Jeffrey Dahmer victim polaroids” on tehty satoja miljoonia kertoja. Teinien keskuudessa suosittu sovellus on ryhtynyt toimiin poistaakseen kammottavat kuvavideot, joita on reaktiovideoiden lisäksi niin ikään levinnyt palvelussa.

Ihmiset ovat kritisoineet trendaavaa ilmiötä sosiaalisessa mediassa:

– Ihmiset TikTokissa ovat suuttuneita, koska he eivät löytäneet polaroideja, jotka Dahmer otti uhreistaan, eräs käyttäjä ihmetteli.

– Mikä ihmisiä vaivaa? Minulla on tällä hetkellä vatsassani todella huono olo, toinen mietti.

17 nuorta miestä ja poikaa vuosina 1978–1991 tappanutta Dahmeria näyttelee Netflix-sarjassa Evan Peters. Dokumenttisarjan on ohjannut Joe Berlinger, ja siinä muun muassa nähdään tallennettuja Dahmerin keskusteluja. Alla sarjojen trailerit.

Lue myös: Tapettu sarjamurhaaja Dahmer halusi itse muiden vankien sekaan – teki sitten virheen sairaalla huumorillaan ja ruokaleikeillään – Episodi.fi


Lähde: New York Post

Lisää luettavaa