Oletko huippusarja Star Trek: The Next Generationin fani? Huomasitko försti-Rikerin erikoisen tavan istua alas?

Tämä laatusarja löytyy Netflixistä.

Star Trek: The Next Generation -scifisarjaa pidetään yhtenä parhaista Star Trek -sarjoista ja se viihdyttänee monia vanhoja faneja edelleen – ja saa tietysti Netflixin avustuksella myös uusia faneja.

Maailmalla on nyt pohdittu Jonathan Frakesin näyttelemän luutnantti William Rikerin erikoista tapaa istua tuoliin. Tähän pieneen yksityiskohtaan liittyy myös mielenkiintoinen tarina sarjan kulisseista.

– Se alkoi Keulakympistä (Enterprisen baari). Koska tuolien selkänojat olivat niin matalia, se oli helppoa, Frakes kertoi haastattelussa.

– Sitten ajattelin: ”Tämä on todella mahtaileva, mulkeromainen juttu tehdä. Kukaan ei anna minun tehdä tätä.” Mutta sitten kukaan ei estänyt minua! Se oli todella kopea, ruma ja cowboy-tyylinen temppu tehdä, Frakes jatkoi.

Näyttelijä teki tuolitempauksensa kerran eikä kukaan huutanut ”poikki!” Sitten hän keksi tehdä eleestä osan Rikerin persoonaa ja jatkoi sitä. Se ei ollut vaikeaa, koska Frakes on pitkä mies.

Tähti löysi itsensä myös YouTubessa levinneestä videosta, jolle oli kerätty hänen istumistyylistään näytteitä.

– Kuka sitten tekikään YouTube-videon Rikerin istumisesta, se meni viraaliksi ja se oli vielä enemmän noloa. Mutta se teki minusta oudosti vielä enemmän ylpeän, Frakes jatkoi.

Frakes on ollut viime aikoina paljon otsikoissa, sillä hänet nähtiin Star Trek: Picard -sarjan muutamassa jaksossa. Frakes tulee myös ohjaamaan Star Trek: Discovery -sarjan jaksoja kolmannella kaudella.

Alla video Rikerin istumisista.


Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut